Meet a Fanatic Dumb-ass

Meet a Fanatic Dumb-ass



YouTube’s link

تصور می‌کنید دنیا بدون وجود این افراد جای به‌تری می‌بود؟
آیا به‌تر نیست با آموزش مناسب این افراد را به سر عقل بیاوریم؟
چه جور آموزش‌ای بر چنین مغزی اثر می‌کند؟

توضیح اضافی: dumb-assبودگی Ùˆ fanaticبودگی هیچ‌کدام منحصر به کلیسای کاتولیک، دین مسیح Ùˆ یا حتی دین نیست – با این‌که چون شدت باورهای دینی می‌تواند به حدی باشد Ú©Ù‡ عقل را به Ú©Ù„ زایل کند، دین یکی از منابع همیشگی‌ی ایجاد چنین شوت‌بودگی‌هایی است.

17 thoughts on “Meet a Fanatic Dumb-ass

  1. Be nazaram har evolutioni be khatere stochastic boodanesh hamishe ye seri sample darbodaghoon tolid mikone.
    Ina khod be khod hazf mishan, zaman lazem dare.
    Shomaa ehtemalan mitooni tasriiesh koni vali khob fek konam be zahmatesh nayarze.

  2. سلام،

    آموزش مناسب؟ سرعقل؟
    مگر اینها عقل هم دارند؟​ شادزی و از گزند متعصبین دور!

  3. آقا خیلی هم خوبه! مگه مک کین-پیلین چشونه؟
    بگذریم…
    به هر حال تو هر جامعه ای یک سری آدم اینطوری پیدا می شن. البته بر خلاف سیامک من شک دارم که اینها (مخصوصا تو آمریکا که کشور نسبتا مذهبی هست) به راحتی از بین برن. تازه اگر هم اینجورش از بین بره همیشه یه جور دام اس دیگه وجود خواهد داشت.

  4. به نظر من با گذشت زمان این تیپ آدم ها حذف می شوند. منظورم حذف فیزیکی نیست. اصولا جهان آینده از آن تکثرگرایان خواهد بود.
    به هرحال در جوامعی که خیلی پراتیک عمل شود از جمله ایران خودمان دماگوژی(توده گرایی و عوامفریبی) قدرت خواهد گرفت و این جور آدمهای زاییده سیستم های پوپولیستی به تعداد زیاد دیده خواهند شد، اما دوره کارکرد پراگماتیسم رو به پایان است و از تبعاتش انقراض پوپولیستها و طرفداران آنها یا حداقلش این است که از دید عموم مردم دلقک به نظر برسند.

  5. فکر کنم اگر آموزش غلط ندهیم کافی باشد!

  6. به سیامک: متاسفانه به نظر نمی‌رسد تکامل در این زمینه نقش‌ای داشته باشد و یا امیدی بتوان داشت که در آینده هم نقش‌ای داشته باشد. هیچ فشار تکاملی‌ای بر اینان نیست.

    به پارسا: متشکرم!‌ تو هم روزگار خوبی داشته باشی. آیا گزینه‌ی پیش‌نهادی‌ای هم داری که چه می‌شود با اینان کرد؟

    به آرش: من هم شک دارم. (:

    به بابک: می‌توانید توضیح دهید که (۱) ربط پراگماتیسم و پوپولیسم چیست؟ و (۲) چرا دوره‌ی کارکرد پراگماتیسم به سر رسیده است و به جای‌اش چه چیزی «مد» شده؟!

    به لنا: من که آموزش غلطی به این بابا ندادم، نمی‌دانم چرا این‌طوری شد!

  7. سولوژن جان،

    پیشنهادی ندارم. تنها می شود امیدوار بود که آدم خودش در دام تعصبات نیافتد. این گرفتاری عصر ماست که فلان شهروند متعصب بهمان ایالت، سرنوشت دنیا را تعیین می​کند.

  8. به Talented Moron:‌ ما به خدمت شما در همین‌جا محتاجیم!

    به پارسا: موافقم.

  9. به نظر می آد که من با مسلمون ها زیادی نامهربون بوده ام. امروز یک ناخداباور احمق هم دیدم (روس بود از قضا) که همه اش حرف های یک ارتدکس مودب را قطع می کرد و می گفت بایبل زر زده. بایبل احمقانه است. و بیان های دیگر همین جمله.

    ضرایب همبستگی تعصب با باورها شاید تغییر می کنند. یا درک من از دنیای بزرگ.

  10. به نیم: نمی‌دانم نسبت به مسلمان‌ها مهربان یا نامهربان بودی. اما می‌دانم در یکی از تقسیم‌بندی‌های موجود آدم‌ها 10 دسته‌اند: به شدت باوردارها و کم‌شدت باوردارها. (: حالا این باور می‌خواهد خداباوری باشد و خداناباوری (در واقع همان «نی‌خدا باوری»).

  11. سولو فکر نمی کردم همچین پستی رو با این موضوع تو بلاگت ببینم…
    نمی دونم باید به عقیده این آدم هم احترام گذاشت یا نه..

  12. به آیدا: چرا؟! مشکل از استفاده از کلمات نامودبانه است یا این‌که چون به نظر می‌آید نامشروط به عقاید دیگران احترام نمی‌گذارم؟
    منظور از احترام به عقاید دیگران چیست؟ به نظرم معنای‌اش این نیست که در مقابل شخص نژادپرست‌ای که دین خود را درست مطلق می‌داند هیچ چیزی نگوییم. چرا او می‌تواند به دیگران توهین کند ولی ما نمی‌توانیم به او چیزی بگوییم؟

  13. فكر مي كنم عمل گرايي صرف كه از تبعات تفكراتي از قبيل ما مكلف به وظيفه ايم نه نتيجه منجر به بروز پوپوليسم مي شود. عوامي كه فكر مي كنند بايد وظيفه انجام داد و شرايط زمانه و زمينه هيچ گاه مورد توجه شان نيست. سوئد و آمريكا و تبت، فضا و زمين و اعماق، اورشليم زمان يوشع و مدينه محمد و فرانسه ساركوزي(شرمنده ام از اين قياس بي ذوق و سليقه ام) همه و همه تحت يك قانون كلي و جهان شمول قرار مي گيرند و فقط و فقط به انجام عمل فكر مي شود. نمونه هاي آمريكايي آن هم تا حدودي سر قضيه گرجستان قابل مشاهده بود كه بعضي يادشان به دهه 50 و 60 ميلادي افتاده بود.
    از استفاده وا‍‍ژه مد شدن ات لذت بردم كه به نظر خودم همين مد شدن است. در اين باره فكر مي كنم اين روي كرد آمريكايي – مذهبي رو به پايان است چون الان ژست هاي روشنفكري پسامدرن Ùˆ پذيرش همه اقوام Ùˆ نژادها Ùˆ اديان مختلف در حال جايگزين شدن است

  14. تو ندادی… اما یک عالم آدم دیگر دوروبر این خانم چنین آموزشی به او داده‌اند … در حقیقت منظورم این بود Ú©Ù‡ باید تلاش کنیم جلوی چنین آموزش‌های غلطی را بگیریم …
    آموزش این‌جا حتما Direct نیست. خیلی از روی‌دادها، خبرها، اهداف سیاسی Ùˆ … می‌تواند منجر به تولید چنین آدمی در یک جامعه شود!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *